Radboud Universiteit @ Bibliotheek; 'Laat je niet hacken'

Selecteer toegangsbewijzen

Radboud Universiteit @ Bibliotheek; 'Laat je niet hacken'
Van Ma 18 Feb 20:00 tot Ma 18 Feb 22:00


In de Bibliotheek Uden is maandag 18 februari de eerste editie van Radboud @ bibliotheek. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit in Nijmegen en de bibliotheken van de NOBB om wetenschapsnieuws toegankelijk te maken voor iedereen.

Digitale veiligheid
Het thema van de eerste bijeenkomst is digitale veiligheid. Gasten zijn wetenschapper Carlo Meijer die aan Radboud Universiteit onderzoek doet naar digitale veiligheid en privacy officer Jeroen Vulto van ziekenhuis Bernhoven in Uden. Zij gaan met elkaar en het publiek in gesprek over risico’s in de digitale wereld.

Radboud Recharge
Radboud Universiteit @ bibliotheek is onderdeel van Radboud Recharge. Dat is een online service waarmee de Radboud Universiteit haar kennis gemakkelijk toegankelijk maakt voor een breed publiek. Klik hier om de service te ontdekken en een gratis account aan te maken.

De lezing past ook binnen het jaarthema van de samenwerkende Noord Oost Brabantse Bibliotheken: Is vrijheid een illusie?

Kaartverkoop

De lezing in Uden begint om 20.00 uur. De entree is 5 euro in de voorverkoop voor leden van de bibliotheek en Radboud Recharge. Niet-leden betalen 7 euro. Kaarten zijn te koop in alle vestigingen van de NOBB of online verkrijgbaar. Radboud Recharge-leden kiezen in de kaartverkoop voor biebleden niet-NOBB.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen