Meerdaagse wandeltochten door Rita Kluytmans

Meerdaagse wandeltochten door Rita Kluytmans
Van Wo 13 Feb 19:30 tot Wo 13 Feb 21:30

Wil je meer weten over het lopen van een meerdaagse wandeltocht? Of wil je graag Rita's verhaal horen over haar wandeltocht naar Santiago de Compostella? Kom dan zeker luisteren en kijken naar de fotopresentatie die Rita hierover gemaakt heeft.

Rita Kluytmans
Wandelen begon voor Rita met de uitdaging om de 4-daagse te gaan lopen. Dat werd een geweldige ervaring maar daarna kwam het wandelen op een laag pitje te staan. Enkele jaren geleden kwam het wandelen van een tocht weer op haar pad. Het begon met het lopen in de bergen in Spanje waarna er nog verschillende wandelweken volgden, evenals lange afstandswandelingen. Camino lopen werd een nieuwe uitdaging en na een keer van Porto naar Santiago gelopen te hebben heeft ze daarna twee keer een groep begeleid op dezelfde route.  

Camino en lange afstandswandelingen lopen
Er lopen vele wegen naar Santiago en je hoeft niet helemaal vanaf huis te lopen om het lopen van een pelgrimstocht te ervaren. Een pelgrimstocht kenmerkt zich door het iedere dag lopen van een bepaalde afstand en tijd te hebben voor bezinning of te genieten van het lopen, de omgeving en de mensen die je ontmoet. Je kunt alleen lopen of met meerdere mensen, ieder op zijn eigen manier. Rita vertelt over de manier waarop zij gelopen heeft, over haar ervaringen en welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Pieterpad
Het Pieterpad is één van de lange afstandswandelingen in Nederland. Rita is dit pad nu in delen aan het lopen wat voor haar een heel andere ervaring is dan het lopen van een camino.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Meld je dus aan via dit formulier

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen