Tussen de regels: Griet Op de Beeck

Selecteer toegangsbewijzen

Tussen de regels: Griet Op de Beeck
Van Di 19 Feb 20:00 tot Di 19 Feb 22:00

Griet Op de Beeck debuteerde met 'Vele hemels boven de zevende', een kleine twee jaar later volgde 'Kom hier dat ik u kus'. Twee romans die veel bijval oogstten. In 2017 verscheen 'Het beste wat we hebben'.

Ze schrijft over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over machteloosheid en jezelf durven redden. Over evolutie versus stagneren. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

Verwacht geen academische lezing over haar eigen oeuvre, Griet Op de Beeck wil geenszins haar lezers onderschatten, laat staan uit gaan leggen hoe ze haar werk dienen te lezen. Ze vertelt aan de hand van drie fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema’s van haar boeken.

Kaartverkoop
Kaarten voor de lezing op dinsdag 19 februari, die om 20.00 uur begint, zijn online te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Deze kosten in de voorverkoop € 5,- voor bibliotheekleden en € 7,- voor niet leden. Aan de deur kosten alle kaarten € 7,-.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen