Kunst en Cultuurweekend Schijndel: Fluczz Saxophone Quartet

Kunst en Cultuurweekend Schijndel: Fluczz Saxophone Quartet
Van Za 06 Apr 15:00 tot Za 06 Apr 15:30
Het kunst en cultuurweekend in Schijndel was in 2016 voor het laatst, maar is terug en start op vrijdagavond met een gevarieerd programma.

Vrijdag 5 april
Op vrijdag 5 april is de officiële opening van het nieuwe podium in Cultureel Centrum ’t Spectrum en vindt de uitreiking van de eerste Kunst- en Cultuurprijs van de gemeente Meierijstad plaats. Na het officiële gedeelte is er volop gelegenheid kennis te maken met mede kunst- en cultuurliefhebbers. Deze opening is voor genodigden.

Zaterdag 6 april
Zaterdag 6 april wordt een dag vol verrassingen voor jong en oud. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur vinden er verschillende optredens en activiteiten plaats in het centrum en het Spectrum. Dit varieert van een optreden van een muzikaal koor tot een workshop schilderen. Iedereen kan deze optredens gratis bezoeken of spontaan tegenkomen.

Optreden Fluczz Saxophone Quartet in Bibliotheek
Ook in de Bibliotheek van Schijndel zijn activiteiten. Op zaterdag 6 april in de middag zal er tussen 15:00 en 15:30 uur een optreden zijn van Fluczzz Saxophone Quartet. Vier gerenommeerde Brabantse saxofonisten spelen jazz in al zijn vormen: van bebop via impro naar funky stuff. Arrangementen en composities uit eigen koker worden afgewisseld met het mooiste van hun inspiratiebronnen. Intiem en spetterend!

Kijk voor meer informatie over het Fluczz Saxophone Quartet op de website.

Foto: Jasper Toelie

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen