Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Mensenbieb: leen een levend boek!

Mensenbieb: leen een levend boek!
Van Za 06 Apr 13:00 tot Za 06 Apr 15:15

 

Op 6 april kun je een bijzondere ervaring opdoen in Bibliotheek Veghel. Tijdens een bezoek aan de Mensenbieb kun je in gesprek gaan met 'levende boeken'. De Mensenbieb leent mensen uit die je anders misschien niet zo snel zou spreken. Denk aan een transgender, kloosterling of iemand met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Je leert verhalen kennen die schuilgaan achter een naam, een woord, een gezicht. De ontmoetingen van ongeveer 20 minuten, kunnen je blik verruimen en werelden openen waar je geen weet van hebt.

Alvast een boek reserveren? Dat kan via deze link.

Deze editie van de Mensenbieb is mogelijk dankzij een samenwerking tussen de Bibliotheek Veghel en de Leescoalitie in het kader van de campagne Lees met andermans ogen.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen