Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Scrabbletoernooi

Scrabbletoernooi
Van Za 13 Apr 13:00 tot Za 13 Apr 16:00


Op Wereld Scrabble Dag verandert de Bibliotheek in een arena voor breinbrekende wedstrijden. Daag je vader uit, stap met je buurvrouw op de fiets of kom op eigen houtje, want hier moet je bij zijn. Ben jij de scrabbleheld die er met de prijs vandoor gaat?

Deelname
Deelnemers spelen een potje scrabble in een van de drie tijdvakken die op ieder heel uur vanaf 13.00u starten. Iedereen is welkom om op de dag zelf aan te schuiven. Wie zichzelf wil verzekeren van deelname kan zich nu al inschrijven aan de balie van het UITpunt of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De winnaar wordt direct na het toernooi om 16.00u bekendgemaakt. Meedoen is gratis.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met het UITpunt. Bel 0413-353540 of breng een bezoek aan de balie aan de Markt te Veghel.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen