Waanzinnige knutselmiddag!

Van Do 07 Maa 14:30 tot Do 07 Maa 16:00

Win kaartjes voor de waanzinnige boomhut

Hoe ziet jouw ideale boomhut eruit? Knutsel je allermooiste, gekste, grappigste boomhut en win 2 vrijkaarten voor de voorstelling of het boek “De waanzinnige boomhut” van Andy Griffiths. De voorstelling vindt plaats op 24 maart 2019 in theater Markant Uden

Theater Markant en de Bibliotheek Uden werken al jaren samen rond ‘Voordeel met je biebpas’. Op een aantal geselecteerde voorstellingen die gebaseerd zijn op bekende boeken krijg je met je bibliotheekpas namelijk 20% korting. Dit seizoen gaan Markant en bibliotheek Uden rond een aantal voorstellingen extra activiteiten organiseren.

Op 24 maart 2019 speelt de voorstelling: “De waanzinnige boomhut” gebaseerd op het boek van Andy Griffith in theater Markant. Markant en de Bibliotheek roepen alle kinderen uit Uden en omstreken op om zelf een boomhut te knutselen. Maar hoe ziet jouw waanzinnige boomhut eruit?  Knutsel jouw gekste, mooiste, leukste, waanzinnigste boomhut en win 2 vrijkaarten voor de voorstelling in Markant óf het boek “De waanzinnige boomhut” van Andy Griffith. Knutsel je boomhut thuis of maak hem tijdens de knutselmiddag op woensdag 6 maart van 14.30-16.30 uur in de bibliotheek Volkel of op donderdag 7 maart van 14.30-16.00 uur in de bibliotheek Uden. Meld je hiervoor even aan in de bibliotheek of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie er komt knutselen! Lever je boomhut in bij de jeugdbalie van bibliotheek vóór maandag 12 maart.

Vergeet niet je naam en telefoonnummer op te schrijven, zodat we je kunnen bellen als je gewonnen hebt.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen