Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Pyjamaparty Veghel

Pyjamaparty Veghel
Van Wo 30 Jan 18:00 tot Wo 30 Jan 19:00

Kom in je pyjama naar de bibliotheek!
We vieren de Nationale Voorleesdagen met een pyjamaparty op woensdag 30 januari om 18.00 uur. Peuters en kleuters mogen in hun pyjama (en met knuffel!) naar de bibliotheek komen.

Nationale voorleesdagen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 23 januari tot en met 2 februari, staat voorlezen tien dagen centraal. Voorlezen is natuurlijk elke dag een feest. Gezellig samen overdag een prentenboek bekijken of de dag afsluiten met voorlezen voor het slapengaan, voorlezen kan altijd. Naast dat voorlezen heel gezellig en leuk is, is het ook ontzettend goed voor de taalontwikkeling en de woordenschat van kinderen.

Een huis voor Harry
Elk jaar wordt er een boek uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. In 2019 is dat Een huis voor Harry van Leo Timmers. Tijdens de pyjamaparty lezen we voor uit dit boek en brengen we samen met de kinderen dit interactieve prentenboek tot leven.

Kom in je Pyjama
Kom ook in je pyjama en met je knuffelbeer naar de pyjamaparty. Papa en mama zijn natuurlijk ook welkom. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen