Leven met minder spullen

Selecteer toegangsbewijzen

Leven met minder spullen
Van Wo 06 Feb 20:00 tot Wo 06 Feb 22:00

 

Wil jij ook opgeruimd het nieuwe jaar in?

Duurzaamheid
Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid, onze toekomst en die van de wereld. Ook voor bibliotheken Bernheze is duurzaamheid een thema in 2019. Door activiteiten en lezingen te organiseren binnen dit thema, willen we een platform bieden waar informatie en kennis kan worden gedeeld. De eerste lezing binnen dit thema gaat over verminderen en hoe te leven met minder spullen op duurzame wijze.

Leven met minder spullen
Sinds 2015 is het boek van Marie Kondo ‘Opgeruimd!’ overal ter wereld een bestseller en dat is niet voor niets. Deze methode is uitermate geschikt om te leren leven met minder spullen en vooral ook hóe doe je dat, zodat je op de lange termijn hier profijt van hebt. Aan het einde van de lezing kunt je direct thuis aan de slag.

Monique Hendriks
Monique Hendriks komt uit Oss en is eigenaar van Moondream Professional Organizing. Sinds 2011 oefent zij het beroep van Professional Organizer uit. "Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.” Aldus de definitie van de beroepsorganisatie. 

Kaartverkoop
Wil jij ook leven met wat minder spullen? Kom dan naar de lezing en ga met praktische handvatten naar huis om daar aan de slag te kunnen.
Kaarten (voor leden €2,50, voor niet leden €5,- en verkoop op de avond zelf €5,-) zijn te koop via de website of aan de balie van één van onze bibliotheken.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen