Nieuwscafé

Nieuwscafé
Van Do 18 Apr 10:30 tot Do 18 Apr 11:30
Nieuwscafé: elke maand in Bibliotheek Veghel

In Bibliotheek Veghel wordt elke derde donderdag van de maand een nieuwscafé gehouden. In een gezellige sfeer met koffie en thee wordt het nieuws besproken. Plaatselijk nieuws uit Veghel en omstreken, maar ook landelijk nieuws en nieuws uit het buitenland.

Het kunnen meepraten over wat er in de wereld om je heen gebeurt, geeft je een gevoel dat je ertoe doet, dat je zeker ook nog iets betekent in onze samenleving. Het roept herinneringen op uit het verleden, maar we kijken vooral naar het nieuws en de beleving van nu.

Er worden allerlei actuele onderwerpen besproken die voor ouderen interessant zijn, bijvoorbeeld gezondheid, lokaal nieuws, politiek en economie, maar ook poëzie, kunst en muziek. Ook mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers zijn van harte welkom.

Is vervoer voor u een probleem? Neem contact op met de Hulpdienst Diakonie: 0413 - 35 22 32.
Zou u graag naar het nieuwscafé komen, maar komt de dag of het tijdstip u niet uit? Neem dan contact op met Meike Boertjes, Bibliotheek Veghel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Elke derde donderdag van de maand
  • Data 2019: 17 januari / 21 februari / 21 maart / 18 april / 16 mei / 20 juni / 18 juli / 15 augustus / 19 september / 17 oktober / 21 november / 19 december
  • Inloop: 10.15 uur, aanvang: 10.30 uur, einde: 11.30 uur
  • Gratis toegang

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen