KennisMaker Henri van Zoggel over wandelen

KennisMaker Henri van Zoggel over wandelen
Van Wo 03 Apr 20:00 tot Wo 03 Apr 22:00

Bibliotheek Uden heeft op woensdag 3 april Henrie van Zoggel, wandelaar in hart en nieren, te gast.
Van Zoggel geeft in het leescafé van de bibliotheek een presentatie over wandelen in de breedste zin van het woord.

Wandelen
Henrie van Zoggel heeft een passie voor wandelen. In zijn presentatie in de bibliotheek vertelt hij onder andere over wat wandelen met je kan doen, het uitgebreide wandelnetwerk in Nederland, zijn wandelervaringen en nieuwe trends die er zijn. Hij geeft interessante tips en gaat graag in op vragen vanuit het publiek.

Henri van Zoggel
Het maken van stappen is voor Henrie van Zoggel (57) een fysieke bezigheid in de vorm van wandelen. Voor die intensieve hobby heeft hij speciaal een site gemaakt, Ambulare.nl. Ambulare is Latijns en betekent lopen, stappen zetten. Dat doet deze in Vorstenbosch geboren Udenaar, in zijn hobby's en in zijn werk.
Hij was Z-verpleegkundige, deed milieukunde, is meubelmaker, webredacteur voor Wandelnet, voetbaltrainer bij UDI'19 en was van 1991 tot 2005 molenaar op de molen van Jetten.

KennisMakers
De presentatie is onderdeel van het KennisMakers project van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Hiermee wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden door het uitwisselen van kennis te stimuleren. Door middel van co-creatie worden verbindingen gelegd tussen mensen, de bibliotheek en de collectie. Door de bijzondere manier van samenwerken stelt de bibliotheek uiteenlopende kennis ter beschikking aan een breed publiek.

De presentatie is op 3 april om 20.00 uur in Bibliotheek Uden
Toegang is gratis, graag vooraf aanmelden via een formulier op de website of via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In de bibliotheek aanmelden kan uiteraard ook.
Meer informatie:
www.bibliotheekuden.nl
www.ambulare.nl

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen