PlusMenu: Met minder spullen meer gemak met Cindy van Mil

PlusMenu: Met minder spullen meer gemak met Cindy van Mil
Van Do 28 Feb 10:00 tot Do 28 Feb 11:30

PlusMenu met Cindy van Mil
Met minder spullen meer gemak

Donderdagochtend 28 februari geeft Cindy van Mil uit Uden op verzoek van Bibliotheek Uden een presentatie over het opruimen en organiseren van het huis(houden).
De presentatie, die deel uit maakt van het PlusMenu, begint om 10.00 uur in het leescafé van de bibliotheek.

Met minder spullen meer gemak
In de loop der jaren kunnen er ontzettend veel spullen verzameld zijn in huis. Spullen om later (misschien) nog te gebruiken, spullen die iemand gekregen heeft, spullen waar iemand hard voor heeft gewerkt of gewoon zomaar bewaard heeft omdat er de ruimte voor is. Maar wat als de situatie veranderd? Er breekt bijvoorbeeld een nieuwe fase aan. De kinderen gaan de deur uit, er wordt verhuisd naar een kleinere woning. Dan kan er de behoefte zijn om op te gaan ruimen. Maar hoe doe je dat dan? En waar begin je? En waar gaat alles dan naartoe?

Tijdens de presentatie in de bibliotheek geeft Cindy van Mil  antwoord op deze, en andere, vragen. Zodat er een eerste stap genomen kan worden naar een comfortabel en opgeruimd (t)huis.

Cindy van Mil
Cindy van Mil woont met man en drie kinderen in Uden. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben is zij afgelopen jaar begonnen als professional organizer.  Zij helpt nu mensen bij het opruimen en organiseren van hun huis(houden).


PlusMenu
De lezing is onderdeel van het PlusMenu: een divers aanbod van diverse culturele organisaties in Uden.
Kaarten zijn à € 2.50 te koop via de website www.bibliotheekuden.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen