Boekpresentatie Over Afscheid door Sylvie Kroef

Boekpresentatie Over Afscheid door Sylvie Kroef
Van Wo 13 Maa 20:00 tot Wo 13 Maa 21:30
Boekpresentatie Sylvie Kroef
Over Afscheid

Hoe ga je om met iemand die niet lang meer te leven heeft? Wat zeg je tegen je zieke buurvrouw in de supermarkt? En wat bespreek je met je vader als het einde nadert? Moeilijke vragen waar je het antwoord niet altijd op weet.

Op 2 november Allerzielen debuteerde Sylvie Kroef met haar boek Over Afscheid, met 100 ervaringen en tips voor als je iemand gaat verliezen. In dit boek staan korte verhalen van 60 mensen die zelf ziek zijn of iemand moesten loslaten.
Hun eerste reactie op het slechte nieuws. Hoe zij omgingen met goedbedoelde aandacht waar ze op dat moment even geen behoefte aan hadden. En hoe je een ander bijstaat zonder jezelf te verliezen. Je leest over de moeilijkste beslissingen in hun leven en over momenten die ze nooit hadden willen missen. Over het behoud van de regie en over het volgen van je hart.

Sylvie Kroef (1982) is opgegroeid in Odiliapeel. Ze verloor twee vrienden. Nadat ze ook afscheid moest nemen van haar vader liet het idee voor dit boek haar niet meer los. Met Over Afscheid hoopt zij mensen tot steun te kunnen zijn.

Sylvie Kroef geeft in Bibliotheek Uden een presentatie van haar boek.
De avond is gratis toegankelijk, graag vooraf aanmelden in de bibliotheek (t: 0413-263101)
Na de presentatie is het boek Over Afscheid te koop.

Bibliotheek Uden
woensdag 13 maart 2019
Aanvang : 20.00 uur

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen