Columbus: cursus Spaans (4 lessen)

Columbus: cursus Spaans (4 lessen)
Van Wo 23 Jan 16:00 tot Wo 23 Jan 17:30

Wist je dat het Spaans na het Mandarijn Chinees de meest gesproken taal ter wereld is en dat er meer dan 500 miljoen mensen de taal spreken als moedertaal en nog eens 180 miljoen mensen de taal gebruiken als tweede taal?

In totaal wordt het Spaans gebruikt in 26 landen en daarom is het tegenwoordig zo belangrijk om deze taal te leren. Columbus biedt je nu de mogelijkheid om wat Spaans te leren op een gezellige en leuke manier met anderen kinderen.

Bij minimaal 5 inschrijvingen gaat de cursus van start. Prijs voor de cursus (4 lessen) is € 39,-. Kaartjes zijn te koop via de Volksuniversiteit Oss. De workshop vindt plaats in de Volksuniversiteit Oss.

De Bibliotheken Uden, Oss en Veghel en de Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor inschrijving en informatie over het volledige programma, data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl/columbus.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen