Columbus: Is tijdreizen mogelijk?

Columbus: Is tijdreizen mogelijk?
Van Vr 23 Nov 16:00 tot Vr 23 Nov 17:00
Misschien heb je wel eens gefantaseerd over hoe gaaf het zou zijn als je kon reizen in de tijd. Bijvoorbeeld over een reis naar de verre toekomst of over een tripje terug naar de Middeleeuwen. Of misschien wel terug naar die dag waarop je iets deed dat je later zoveel spijt bezorgde, zodat je je actie van toen alsnog recht kunt zetten.

In dit kindercollege neem ik je mee in de ‘wonderlijke’ wereld van Albert Einstein die in 1905 een geheel nieuwe natuurkunde bedacht waarin tijdreizen ineens tot de mogelijkheden behoorde. ‘Wonderlijk’, want als je terugreist in de tijd dan heeft dat mogelijk vele gekke gevolgen…

Prijs voor de workshop is € 7,50. Kaartjes zijn te koop via de Volksuniversiteit Oss. De workshop vindt plaats in Bibliotheek Uden.

De Bibliotheken Uden, Oss en Veghel en de Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor inschrijving en informatie over het volledige programma, data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen