Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Videofilmclub Oase verzorgt een workshop over Van verhaal naar film

Videofilmclub Oase verzorgt een workshop over Van verhaal naar film
Van Zo 03 Feb 13:30 tot Zo 03 Feb 15:30


Videofilmclub Oase geeft op zondag 3 februari van 13.30 tot en met 15.30 uur een workshop over Van verhaal naar film.

Verhalen zijn overal te vinden, in kranten, op straat, een grap of iets wat je zelf wilt vertellen. Maar hoe kom je nou van een idee naar een uitvoerbaar script voor een film. Hoe zorg je ervoor dat de filmopnamen je verhaal goed gaan vertellen. Welke standpunten gebruik je en hoe leg je accenten in je film?
Aan de hand van een kort verhaal, leggen we de weg af van verhaal naar film en laten we de effecten van diverse camerastandpunten zien.
Aan het eind van de presentatie laten we een 20 minuten durende film van de Matthäus Passion zien. Daarna kunt u zelf, zelf aan de gang om een één-minuut filmpje te maken. Verhaal bedenken, scenario bedenken en filmen.

De workshop begint om 13.30 uur en is op de 2e etage van de Bibliotheek Oss. Gratis toegang.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen