Columbus: Hoe leren leuk wordt (4 lessen)

Columbus: Hoe leren leuk wordt (4 lessen)
Van Di 12 Maa 16:00 tot Di 12 Maa 17:30
In de bovenbouw wordt er steeds belangrijker om goed te leren leren. Per slot van rekening ga je over een tijdje naar het middelbaar onderwijs. Hoe fijn zou het zijn als je daar goed op voorbereid bent als je weet hoe je het beste kan leren.
  • Vind jij leren niet leuk?
  • Vind jij het ook zo saai om een boek te lezen?
  • Ben jij graag niet zoveel tijd kwijt met je huiswerk?
Dan zijn deze bijeenkomsten wat voor jou!

In 4 bijeenkomsten gaan we handige tips bespreken hoe je leren wat leuker en spannender kan maken. We kijken naar hoe je een goede planning maakt, maar ook hoe je makkelijker woordjes leert.
En we kijken ook hoe je hersenen werken en waarom het soms niet lukt om te leren en wat je daar aan kunt doen.

En ook al is na deze cursus leren nog steeds niet je favoriete bezigheid, je weet in ieder geval hoe je het makkelijker en wat leuker kan maken!

Bij minimaal 5 inschrijvingen gaat de cursus van start. Meld je aan via Volksuniversiteit Oss, de cursus vindt plaats in Bibliotheek Oss.

De Bibliotheken Uden, Oss en Veghel en de Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor inschrijving en informatie over het volledige programma, data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen