Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Columbus: Maestro, Muziek! Wat doet een dirigent precies?

Columbus: Maestro, Muziek! Wat doet een dirigent precies?
Van Wo 06 Feb 15:30 tot Wo 06 Feb 17:00
Kom je eens luisteren naar een echte dirigent en hoe het is om dit muzikale beroep te hebben? Dirigent Vincent Verhage vertelt hoe hij te werk gaat met orkesten en muzikanten. Luister naar zijn spannende verhalen over zijn baan als dirigent, leer de muziekinstrumenten kennen en breng het
geleerde meteen in de praktijk! Je oren worden op de proef gesteld om een muziekstuk te maken met een groepje  'medemuzikanten’ die je dan vervolgens leert dirigeren. Word jij de nieuwe Maestro?

Prijs voor de workshop is € 7,50. Kaartjes zijn te koop via de Volksuniversiteit Oss. De workshop vindt plaats in Bibliotheek Oss.

De Bibliotheken Uden, Oss en Veghel en de Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het betreft een serie workshops en cursussen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor inschrijving en informatie over het volledige programma, data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen