Veghelse Quiz 2018

Veghelse Quiz 2018
Van Vr 14 Dec 19:00 tot Vr 14 Dec 23:00

VEGHELSE QUIZ 2018

Op 14 december 2018 vindt de vijfde editie van de Veghelse Quiz plaats. Een jubileumeditie!

Wat is de Veghelse Quiz?
De Veghelse Quiz is een dorpsquiz die in teams gemaakt wordt. Iedereen kan een eigen team samenstellen, onder leiding van een teamcaptain. De teamcaptain haalt het quizboek om 19.00 uur op in de bibliotheek. De quiz kan worden gemaakt op een zelfgekozen locatie en alle hulpmiddelen zijn toegestaan. De quiz bestaat uit vragen die niet zomaar te googelen zijn. Ook zitten er bijzondere opdrachten in die bijvoorbeeld op een andere locatie moeten worden gedaan. Het is dan ook slim om een team samen te stellen van ongeveer tien personen met verschillende leeftijden en interesses. Om 23.00 uur is de quiz afgelopen. Het ingevulde quizboek moet dan, samen met eventuele extra opdrachten, ingeleverd zijn in de bibliotheek. Klik hier voor een impressie van de Veghelse Quiz 2017.

Teams
Bekijk hier de lijst met teams en zorg dat al je teamleden het teamnummer uit hun hoofd leren.

Inschrijven
- Vul dit formulier vóór 14 november 2018 volledig in.*
- Maak het inschrijfgeld à €15,- per team over op het rekeningnummer van Bibliotheek Meierijstad: IBAN NL26 RABO 0180450433 onder vermelding van: "VQ, teamnaam" (bijvoorbeeld: "VQ, De Wijsneuzen").
- Zodra het inschrijfgeld binnen is en je per mail een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen, is je inschrijving definitief. Dit kan even duren!
- Let goed op de Stadskrant en volg Bibliotheek Veghel op Facebook, Twitter en www.bibliotheekmeierijstad.nl.

* LET OP: vul bij e-mailadres en telefoonnummer de contactgegevens in waarmee jullie ook tijdens de quizavond bereikbaar zijn.


Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen