Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden

Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden
Van Do 03 Jan 09:30 tot Do 03 Jan 11:30

Bibliotheek Uden organiseert een reeks bijeenkomsten voor werkzoekenden op elke eerste donderdag van de maand. Het gaat om het landelijke concept Walk&Talk.

Op 3 januari gaat Trudy Kandelaars, zelf een Walk&Talk-deelneemster, alles vertellen over haar nieuwe studie; Natuurvoeding. Gezond versus zondig: we gaan dieper in op één onderwerp waardoor duidelijk wordt hoe voeding je gezondheid positief of negatief kan beïnvloeden. Eet jezelf gezond in het nieuwe jaar!

Walk&Talk wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. Deelnemers krijgen tips om dit goed aan te pakken. Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier om te solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

De bijeenkomst is steeds van 9.30 tot 11.30 uur in de bibliotheek en is gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Evenementen herhalingen