Lezing over gezondheidshypes door Mieke Govers

Lezing over gezondheidshypes door Mieke Govers
Van Ma 16 Apr 20:00 tot Ma 16 Apr 21:00


’Superfood of super food?
De een roept: “eiwitrijk dieet!”, de ander roept “koolhydraat arm!” En weer iemand roept: “Ga shaken!”. Dan heb je ook nog allerhande repen, ergens heb je ooit wat gehoord over zout en van brood en aardappelen word je dik, toch? Zie jij door de bomen het bos nog? De hedendaagse media maakt het ons wel erg lastig. Wat zijn nu verstandige keuzes?

Mieke Govers
In de workshop van 16 april belicht Mieke Govers de verschillende voedselhypes en laat zien waarom bepaalde keuzes verstandiger zijn dan andere keuzes en je een stapje verder uit het doolhof van de verschillende voedselhypes helpen.’ Mieke is startend gewichtsconsulente, in opleiding tot kindergewichtsconsulente en zou graag wat komen vertellen over het belang van gezonde voeding en hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al enorm veel gezondheidswinst kan behalen.

Mieke komt uitleg geven over de voedingsstoffen aan de hand van de schijf van vijf, maar ook de veelgehoorde gezondheidshypes bespreken en hen uit laten vinden of dit nu wel of niet verstandig is. Door middel van voorbeelden wil ze enkele misvattingen over gezonde en ongezonde voeding aan het licht brengen. Aanmelden via dit formulier..


Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen