Walk&Talk Uden: Op zoek naar (ander) werk?

Walk&Talk Uden: Op zoek naar (ander) werk?

Van 01 oktober 2020 09:30 tot 01 oktober 2020 11:00

Bibliotheek Uden

Geplaatst door Evi Savelkouls

Categorieën: Activiteiten

Gezien: 106


Op zoek naar (ander) werk: kom naar de maandelijkse bijeenkomst in Bibliotheek

Bibliotheek Uden organiseert op elke eerste donderdag van de maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. Op donderdag 1 oktober vindt de volgende Walk&Talk plaats. De gastspreker van deze bijeenkomst is Cynthia Stoop van Impressief. Ze gaat deze ochtend iets vertellen over het maken van een goede eerste indruk bij een sollicitatie- of netwerkgesprek. Ze gaat in op lichaamshouding, uitstraling (gezichtsuitdrukking), kledingadvies (wat wel en vooral niet te doen). Je gaat naar huis met het antwoord op de vraag: ‘Is de eerste indruk echt zo belangrijk?’.

De maandelijkse Walk&Talk zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ziet het zoeken naar werk er voor iedereen anders uit. Tijdens de bijeenkomsten worden steeds praktische informatie en tips gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers. 

De bijeenkomst start om 9.30 en duurt tot 11.00 uur in de Bibliotheek Uden en is gratis te bezoeken. In verband met de Corona-maatregelen is het belangrijk om jezelf vooraf aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar Evi Savelkouls: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.