KennisMaker: Emoties bij kinderen

KennisMaker: Emoties bij kinderen
Van Do 08 Okt 20:00 tot Do 08 Okt 21:30
Een boos, bang of verdrietig kind? Zó kun je het helpen.

Als Integratief Kindertherapeut neemt Hanny den Boer ouders en andere belangstellenden mee in de integratieve wijze van kijken naar kinderen.
o.a. in het 'anders kijken naar gedrag', waarbij het uitgangspunt is, dat een kind altijd een goede reden heeft voor z'n gedrag.
Met je gedrag bescherm je jezelf immers tegen nare gevoelens, die je nog niet (her)kent of durft te voelen.
Dat gedrag is vaak lastig. Voor het kind zelf, vanwege de reacties die het krijgt. Of voor z'n omgeving (gezin, school) die zich zorgen maakt om het boze, bange of verdrietige wat een kind steeds laat zien.
Tijdens de lezing geeft zij tips en handvatten hoe je kinderen kunt helpen met dit nare gevoel, zodat ze zich weer blij kunnen voelen. Want blije kinderen laten fijn gedrag zien!

KennisMakers
De presentatie is onderdeel van de serie KennisMakers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Met deze serie wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden en het uitwisselen van kennis stimuleren.  

Toegang is gratis, maar we horen graag vooraf of je erbij bent. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de Bibliotheek.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen