KennisMakers: Pelgrimstocht naar Santiago de Compostella

KennisMakers: Pelgrimstocht naar Santiago de Compostella
Van Do 30 Jan 20:00 tot Do 30 Jan 21:30

Bibliotheek Uden ontvangt op donderdag 30 januari Theo Bouwmans uit Uden. In het kader van KennisMakers verzorgt hij een presentatie over zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Theo Bouwmans had zich voorgenomen om na zijn pensionering naar Santiago te lopen en dat heeft hij ook gedaan. Met een rugzak vol mooie ervaringen kwam hij thuis. Tijdens zijn presentatie deelt hij zijn prachtige verhalen en foto’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan. Wie eenmaal in Santiago is geweest, raakt het bijzondere gevoel dat hierbij hoort, nooit meer kwijt.

KennisMakers
De presentatie is onderdeel van de serie KennisMakers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Met deze serie wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden en het uitwisselen van kennis stimuleren.

Toegang is gratis, maar we horen graag vooraf of je erbij bent. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de Bibliotheek.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen