Stoere Kinderen, Sterke Verhalen

Stoere Kinderen, Sterke Verhalen
Van Vr 03 Jan 13:30 tot Vr 03 Jan 16:30

Een heel heel heel vies feest bij Stoere kinderen, Sterke verhalen

Uden barst van de stoere kinderen. Speciaal voor deze kids organiseren we op 3 januari in De Pul een Heel Heel Heel Vies Feestje. Ben jij erbij op deze laatste vrijdag van de kerstvakantie?

Een Vies Feestje met Edward van de Vendel
Edward van de Vendel en Floor de Goede maakten samen een Heel Heel Heel Vies Boek. Poep, kots, snot, vlooien; het kan niet goor genoeg. Zij gaan samen met jullie iets heel vies doen en aan de slag met stripgedichten en ketchup. Bij deze tweede editie van Stoere Kinderen, Sterke Verhalen gaan we ook slijm maken, poep-peperkoek versieren en op de foto ín een plaatje van het boek.

Muziek!
Natuurlijk hoort er ook muziek bij! We zorgen voor een super leuke muziekworkshop. Wat dat precies gaat zijn, is nog een verrassing.

Informatie
Stoere kinderen, Sterke verhalen is geschikt voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Entree is € 5,- voor bieb-leden en € 7,50 voor niet-leden, boven 18 jaar gratis. (Vergeet je bibliotheekkaart niet mee te nemen!)
Kaartverkoop online via www.livepul.com of aan de deur op 3 januari. Stoere Kinderen, Sterke verhalen wordt georganiseerd door de Bibliotheek Uden en de Pul.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen