Warme Kerst in de Bibliotheek Uden met Joris’ Kerstboom

Warme Kerst in de Bibliotheek Uden met Joris’ Kerstboom
Van Vr 06 Dec 11:00 tot Di 31 Dec 16:00

In de hal van Bibliotheek Uden en Kunst&Co staat van vrijdag 6 tot en met 31 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen om in het licht te zetten. In Uden kunnen bezoekers van de Bibliotheek en Kunst&Co de komende tijd hetzelfde doen.

Kerstversiering maken met Kunst&Co

Op woensdagavond 11 december van 18.30 tot 20.00 uur zal Nelleke Hoppenbrouwers van Kunst&Co aanwezig zijn om met bezoekers aan de slag gaan om een prachtige kerstversiering te maken. Deze kun je gelijk ophangen in Joris’ Kerstboom. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Wie zet jij in het licht?

Bij de kerstboom in Bibliotheek Uden is vanaf 6 december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. De bibliotheekbezoeker kan een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. En dit begint voor iedereen bij de vraag, die Joris Linssen stelt: Wie zet jij in het licht? Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. De Joris’ Kerstboom wordt zo een ontmoetingsplaats; erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst.

Hoe het werkt

In onze Bibliotheek staat naast Joris’ Kerstboom een tafel met 2D-kerstballen. Schrijf een mooie boodschap en/of plak een foto op de kerstbal en hang hem in de boom. Zo zet je jouw dierbare letterlijk in het licht!

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen