Markant en Bibliotheek presenteren: De Aanslag

Markant en Bibliotheek presenteren: De Aanslag
Van Do 14 mei 19:00 tot Do 14 mei 22:00
DO 14|05 | Aanvang voorstelling 20.15 uur | Aanvang inleiding 19.00 uur | Theaterzaal

Dit theaterseizoen gaan Theater Markant en Bibliotheek Uden een prachtige samenwerking met elkaar aan. Bij een aantal geselecteerde voorstellingen krijg je 20% korting met je biebpas en organiseert de Bibliotheek Uden in het theater een inleiding voor alle geïnteresseerden.

Naar de klassieker van Harry Mulisch
De geprezen toneelbewerking van Harry Mulisch bestseller is terug in de theaters in het jaar dat we 75 jaar bevrijding vieren! Met deze topcast is het wederom een theaterparel geworden. De Aanslag gaat over een fatale gebeurtenis in de Tweede Wereldoorlog en de levenslange nasleep ervan. Een prangende vraag werpt zich op: is de schuldige niet ook onschuldig en de onschuldige ook schuldig? Met topcast een absolute theaterparel!

Gratis inleiding door Marc van Zoggel
Marc van Zoggel is neerlandicus. Hij werkt als onderzoeker op het Huygens Instituut voor Nederlandse Geschiedenis. In 2018 verscheen zijn boek De ijdele façade, over de ironische zelfvergroting van Harry Mulisch. In de inleiding gaat Marc in op de bijzondere ontstaansgeschiedenis van De aanslag en op de plaats van dit werk in Mulisch’ oeuvre.

Als lid van de Bibliotheek krijg je 20% korting op je kaartje voor deze voorstelling. Tickets zijn verkrijgbaar (op vertoon van je biebpas) bij het informatiepunt van Markant Uden, of via www.markantuden.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode BBKRT1920.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen