Markant en Bibliotheek presenteren: Tonio

Markant en Bibliotheek presenteren: Tonio
Van Do 12 Maa 19:00 tot Do 12 Maa 22:00
DO 12|03 | Aanvang voorstelling 20.15 uur | Aanvang inleiding 19.00 uur| Theaterzaal

Dit theaterseizoen gaan Theater Markant en Bibliotheek Uden een prachtige samenwerking met elkaar aan. Bij een aantal geselecteerde voorstellingen krijg je 20% korting met je biebpas en organiseert de Bibliotheek Uden in het theater een inleiding voor alle geïnteresseerden.

Indrukwekkend en rauw
Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21- jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen?

Gratis inleiding
Actrice Lisa Zweerman geeft om 19.00 uur een gratis inleiding over de voorstelling. Ze gaat in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Er wordt stilgestaan bij hoe de voorstelling Tonio tot stand kwam en welke uitdagingen dit opleverde. De inleiding is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Als lid van de Bibliotheek krijg je 20% korting op je kaartje voor deze voorstelling. Tickets zijn verkrijgbaar (op vertoon van je biebpas) bij het informatiepunt van Markant Uden, of via www.markantuden.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode BBKRT1920.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen