Walk&Talk november over netwerken met Judith den Dungen

Walk&Talk november over netwerken met Judith den Dungen
Van Di 03 Nov 10:00 tot Di 03 Nov 12:00
Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 3 november weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden.

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten.

Judith den Dunnen
Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 3 november is dat Judith den Dunnen. Zij heeft een eigen bedrijf, ‘Beter Gevonden Worden’, op het gebied van LinkedIn. Bij Walk&Talk zal ze vertellen hoe zij er voor kan zorgen dat jij via LinkedIn gezien zal worden en hoe dit jouw kansen enorm vergroot op het verkrijgen van een baan!

Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. In verband met een maximumaantal (RIVM-maatregel) graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen