gaat niet door: Autismeweek 2020 in Bibliotheek Oss

gaat niet door: Autismeweek 2020 in Bibliotheek Oss
Van Vr 03 Apr 10:30 tot Vr 03 Apr 15:00

Programma   *GEANNULEERD *

  • 10.30 12.00 uur: 'Cabaret Interne Beslommeringen' door Henk Boogaard
  • 12.30 - 15.00 uur: Informatiebijeenkomst Autisme Spectrum Stoornissen - GGZ / Jet Straver en Sjannie de Lepper

Henk Boogaard
Om 10.30 uur trapt Henk Boogaard af met zijn cabaretprogramma 'Interne beslommeringen'. Henk gunt het publiek een kijkje in zijn belevingswereld. Alles wat hij leest en hoort vertellen, komt letterlijk bij hem binnen. 'Hoe gaat het?', 'Fijne dag!' en 'Zo!?...leef jij nog?' Op humoristische wijze gaat Henk hier op in. Zijn liedjes 'Een luisterend oor' en 'Ik ben anders' geven een indruk van wat deze woordspelingen voor hem betekenen. Inmiddels treedt hij regelmatig op, zo ook op een bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Informatiebijeenkomst
GGZ Oost-Brabant verzorgt in de middag een informatiebijeenkomst waarbij dieper ingegaan wordt op de informatieverwerking bij mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Jet Straver en ervaringsdeskundige Sjannie de Lepper geven informatie over gedragskenmerken en ongemakken bij autisme, verschillen tussen mannen en vrouwen en bovendien de (verborgen) kwaliteiten van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Voor wie op zoek is naar meer inzicht en (h)erkenning rondom autisme, is dit een goede gelegenheid om te komen voor informatie, gesprek en het stellen van vragen.


Graag aanmelden voor één of allebei de activiteiten via dit formulier  (cookies toestaan!) of bij de informatiebalie in de Bibliotheek. *GEANNULEERD *

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen