Lezing - Tussen de Regels - met Aafke Romeijn en Henk van Straten *GEANNULEERD *

Lezing - Tussen de Regels - met Aafke Romeijn en Henk van Straten *GEANNULEERD *
Van Wo 11 Maa 20:00 tot Wo 11 Maa 22:00

Boekenweekactiviteit Henk van Straten en Aafke Romeijn geannuleerd

In verband met ziekte van schrijver Henk van Straten gaat de Boekenweek-activiteit die hij samen met Aafke Romeijn in Groene Engel zou geven, niet door.
De voorstelling wordt uitgesteld en reeds gekochte toegangskaarten blijven geldig
.

 

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers.

Tijdens deze avonden vertellen schrijvers over hun werk en lezen voor. Sommige schrijvers worden geïnterviewd. Er is altijd gelegenheid om zelf vragen te stellen. Vaak is een boekhandel aanwezig om boeken te verkopen, maar je mag ook een eigen boek meenemen om te laten signeren.

Aafke Romeijn debuteerde in 2018 met de politieke sciencefictionroman Concept M waarin ze in het hoofd kruipt van een terroriste. Naast schrijver is Romeijn vooral bekend als muzikant. Haar laatste album M kan gezien worden als de soundtrack bij het boek. Naast alle muzikale en literaire bezigheden schrijft ze geregeld voor Vrij Nederland en is ze columnist voor LINDA.

Henk van Straten kijkt in de bundel Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké uit 2019 met een loep naar het dagelijks leven. Het is een werkwijze die de Eindhovense schrijver niet schuwt. Boeken als Wij zeggen hier niet halfbroer en Berichten uit het tussenhuisje gaan over zijn eigen angsten en tekorten. Iets wat zijn autobiografisch werk pijnlijk oprecht en ontroerend maakt. Naast schrijver is Van Straten ook journalist en columnist.

Beide schrijvers worden tegelijkertijd geïnterviewd. Daarnaast zal Aafke Romeijn liedjes spelen van haar laatst verschenen album.

Kaartverkoop   *GEANNULEERD *
Kaarten: € 10,-
Kaarten met korting: € 7,-
Leden van de Bibliotheek en CJP-leden kunnen in de voorverkoop kaarten kopen voor € 7,- per stuk.
Kaarten zijn online te koop en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.


Bibliotheek Oss organiseert deze avond in samenwerking met boekhandel Derijks en staat in het teken van De 85ste Boekenweek: rebellen en dwarsdenkers.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen