Poëzieavond met Serge van Duijnhoven

Selecteer toegangsbewijzen

Poëzieavond met Serge van Duijnhoven
Van Wo 05 Feb 20:00 tot Wo 05 Feb 22:00
In het evenementencafé van Groene Engel in Oss is woensdag 5 februari een poëzieavond. Hoofdgast is multitalent Serge van Duijnhoven. De activiteit is een initiatief van Bibliotheek Oss in samenwerking met de Dichtersbent.

Serge van Duijnhoven
Oud-Ossenaar Serge van Duijnhoven (1970) is schrijver, dichter, historicus en journalist. Hij is oprichter van het tijdschrift MillenniuM en de Stichting Kunstgroep Lage Landen. Daarnaast is hij frontman van het muzikale gezelschap Dichters Dansen Niet. Als dichter heeft hij meer dan tien bundels op zijn naam staan, waarvan Vuurproef de laatste is.

Naast een optreden van Serge van Duijnhoven is er een interview met hem en zijn er voordrachten van leden van de Dichtersbent. Verder is er livemuziek van het Osse duo TurtleBack Lane dat sfeervolle droompop maakt.

De poëzieavond wordt gehouden tijdens de Landelijke Poëzieweek (30-01 t/m 05-02). Het thema deze keer is ‘De toekomst is nu’.

De aanvang van de avond is 20.00 uur. De entree is 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden van de bibliotheek. Kaarten zijn online verkrijgbaar. bij alle bibliotheken van de NOBB en bij Groene Engel. Op de dag zelf kost een kaartje 7 euro.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen