Iedereen kan rappen!

Iedereen kan rappen!
Van Zo 24 Nov 13:00 tot Zo 24 Nov 15:00

Op zondag 24 november organiseren Stichting Cultuur en de bibliotheek Ravenstein een rapworkshop ter gelegenheid van het 35-jarige jubileum van Stichting Cultuur. De rapworkshop is gericht op kinderen van 8 t/m 14 jaar.

Tijdens de workshop leren de kinderen over het ontstaan van hip-hop, ze leren rappen en maken zelf met de groep een echte rap. Van het eindresultaat wordt er met de groep een audio-opname gemaakt waardoor ze de mogelijkheid hebben om hun eigen rap terug te luisteren.

De workshop wordt gegeven door Thomas van Vliet. Thomas geeft rapworkshops op scholen en bibliotheken maar is daarnaast ook op vele andere fronten actief met rap. Thomas zijn boodschap is luid en duidelijk: iedereen kan rappen.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Aanmelden kan online via dit formulier of telefonisch via 0486 411857. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er kunnen max. 20 kinderen deelnemen aan de workshop: vol=vol.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen