Speel mee met Wabi Sabi *GEANNULEERD*

Speel mee met Wabi Sabi   *GEANNULEERD*
Van Do 10 Okt 20:00 tot Do 10 Okt 22:00

De Week van de Duurzaamheid van de gemeente Oss wordt ook in Bibliotheek Oss gevierd. Op dinsdag 8 oktober is er een lezing over een duurzame manier om CO2 op te ruimen en op donderdag 10 oktober wordt een bordspel gespeeld over de snel veranderende wereld waarin we leven.

De Week van de Duurzaamheid is van 5 tot en met 11 oktober.

We leven in een snel veranderende wereld. Het Fontys Educatief Centrum (FEC) in Eindhoven heeft een spel ontwikkeld om dit te ervaren; de Wabi Sabi game.

Tijdperken van de samenleving
Je ervaart in dit bordspel spelenderwijs de diverse tijdperken waar de samenleving doorheen is gegaan. Dit vraagt om een transformatie hoe wij leren, werken en denken.

Meer circulair dan lineair
Geen lineair proces meer waarbij je eerst een opleiding afrondt en dan aan het werk gaat maar om een meer circulaire benadering. Leren en werken kan altijd en overal tegelijkertijd plaats vinden.

Primeur
In Bibliotheek Oss wordt deze game voor de eerste keer buiten de Fontys Hogescholen gespeeld. Meemaken en er bij zijn dus! Vooraf is er een uitleg van initiatiefnemer Martijn Derksen over het ontstaan en het doel van dit spel.

Aanmelden via dit formulier. *GEANNULEERD*

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen