Weekend van de Wetenschap in bibliotheek Oss

Weekend van de Wetenschap in bibliotheek Oss
Van Za 05 Okt 11:00 tot Za 05 Okt 16:00

Kom zaterdag 5 oktober naar het Weekend van de Wetenschap in Oss

Op zaterdag 5 oktober organiseert de Bibliotheek Oss van 11.00 tot 16.00 uur een gevarieerde dag boordevol lezingen en doe-workshops op het gebied van Wetenschap.

Wat is er te doen?
Graag laten we op zaterdag 5 oktober samen zien wat voor wetenschappelijke kennis ingezet wordt bij bedrijven in Oss. Hoogwaardige kennis om innovaties te realiseren, maar ook nieuwe technieken die hier toegepast worden of ontwikkelingen die op ons af komen. Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten, workshops en korte lezingen. En in het centrum van Oss spelen kinderen de ResourCity game en ontdekken spelenderwijs de taal van de chemie.

Meer over Weekend van de Wetenschap
Tijdens het 1e weekend van oktober kun je op meer dan 300 locaties door heel Nederland wetenschap & technologie beleven. Nieuwsgierige mensen van jong tot oud krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap en technologie. Zie voor meer informatie www.weekendvandewetenschap.nl

Ook in Oss gaan we dit jaar laten zien wat voor wetenschap hier toegepast wordt. Zo wordt zaterdag 5 oktober een dag in Oss van ontdekken, leren, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. Kom je ook?

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen