Gelukkig hebben we de foto’s nog - Zomerse Ontmoeting

Gelukkig hebben we de foto’s nog - Zomerse Ontmoeting
Van Di 06 Aug 14:00 tot Di 06 Aug 16:00


Gelukkig hebben we de foto’s nog

Tijdens de zomermaanden is het stil voor veel mensen; anderen zijn op vakantie en wekelijkse activiteiten van clubs voor jong en oud liggen stil. Bibliotheek Oss organiseert op verschillende momenten interessante bijeenkomsten en oogst daarmee kennis, maar zeker ook gezelligheid.

Gelukkig hebben we de foto’s nog
Op dinsdagmiddag 6 augustus vertoont het Stadsarchief Oss om 14.00 uur een aantal afleveringen van de tv-serie ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’. Dit tv-programma van de lokale omroep Dtv is inmiddels al bezig met een vierde seizoen. Elke reeks heeft zes afleveringen, die de historie van dorpskernen en straatbeelden behandelen in de gemeenten Oss en Bernheze. Jurgen Pigmans, medewerker van het Stadsarchief Oss en presentator van deze televisiereeks, geeft deze middag een korte introductie over het idee achter deze serie. Daarna volgt een compilatie van enkele afleveringen uit deze reeks die zich afspelen rondom het Osse centrum. De verschillende afleveringen vertellen samen het verhaal over het verleden van de stad Oss.

Vooraf aanmelden via dit formulier.

De laatste Zomerse Ontmoeting van 2019:

De Zomerse Ontmoetingen in de Bibliotheek Oss vinden op verschillende tijdstippen. Toegang is gratis. Inclusief koffie of thee.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen