Hoe duurzaam is jouw tuin?

Hoe duurzaam is jouw tuin?
Van Di 04 Jun 20:00 tot Di 04 Jun 21:00

Op dinsdag 4 juni, vanaf 20.00 uur praktische lezing over Hoe duurzame is jouw tuin? door Stadse Boeren in de Bibliotheek Oss

Marcel Stokebrook
Het klimaat is ontwricht, de biodiversiteit en de kwaliteit van onze leefomgeving hollen achteruit. Toch kun kun je zelf een verschil maken met een groene en duurzame tuin. Maak je eigen tuinreservaat en draag bij aan de verbetering van het leefklimaat voor mens, plant en dier in de stad!
Denk daarbij aan het gebruik van duurzame materialen, inheemse planten, planten die insecten zoals vlinders en bijen aantrekken. Zorg voor nestgelegenheid en water voor vogels en bessen dragende planten. Ook het onderhoud kan duurzaam. Groenexpert en duurzame hovenier Marcel Stokebrook vertelt je over het groenlabel. Daarmee zie je in één overzicht hoe duurzaam je tuin is wat er nog beter kan en welke bijdrage je tuin levert aan een schonere, groenere wereld.

De lezing vindt plaats op dinsdag 4 juni en begint om 20.00 uur, aansluitend op het Moesspreekuur dat vooraf plaatsvind vanaf 19.00 uur. Gratis toegankelijk, wel vooraf aanmelden via dit formulier.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen