Cursus Klik & Tik *GAAT NIET DOOR*

Cursus Klik & Tik  *GAAT NIET DOOR*

Van 06 april 2021 10:30 tot 06 april 2021 12:00

Bibliotheek Veghel

Geplaatst door Meike Boertjes

Categorieën: Activiteiten, Taalhuis Veghel

Gezien: 218


Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, een reis boeken, bankzaken regelen...bijna alles gaat tegenwoordig via internet. De cursus Klik & Tik helpt u beter gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden.

De cursus bestaat uit drie modules. Het hangt van uw ervaring met computers af met welke module u begint.

- Klik & Tik, de start: in makkelijke taal wordt uitgelegd hoe de computer werkt. Oefeningen gaan over het aanzetten van de computer, het bewegen van de muis, typen, scrollen en naar het internet gaan.

- Klik & Tik, de basis: deze module gaat over het zelfstandig gebruiken van de computer. E-mailen en kopen op internet komen bijvoorbeeld aan bod.

- Klik & Tik, het internet op: dit is de laatste module. U leert bijvoorbeeld downloaden, online formulieren invullen, zoekmachines gebruiken en navigeren op internet.

Einde cursus
Aan het einde van elke module ontvangt u een certificaat. Thuis verder oefenen? Op de website www.klikentik.nl kunt u ook thuis inloggen en bijvoorbeeld nog de module 'Klik & Tik, samen op 't web' volgen, waarin u leert hoe sociale media zoals Facebook werken en hoe u reacties en foto's kunt plaatsen.

Waar en wanneer
De cursus vindt plaats in Bibliotheek Veghel en wordt gegeven op dinsdag  en woensdagochtend van 10.30 -12.00 uur. Deelname aan de cursus is gratis.

Meer info en aanmelden
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Marie-José Mathijsen, tel. 0413 - 342 705, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook met uw vragen terecht in de Bibliotheek Veghel.