Walk&Talk oktober met gastspreker Anja van Bladel

Walk&Talk oktober met gastspreker Anja van Bladel

Van 06 oktober 2020 10:00 tot 06 oktober 2020 12:00

Bibliotheek Oss

Geplaatst door Hans Willems

Categorieën: Activiteiten

Gezien: 132


Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 6 oktober weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden.

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten.

Anja van Bladel
Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 6 oktober is dat Anja van Bladel. Zij heeft een eigen bedrijf, ‘Oog Voor Talent’, op het gebied van bemiddeling tussen de werkgever en de werkzoekende. Bij Walk&Talk zal ze vertellen hoe het talent van de werkzoekende naar boven gehaald kan worden en hoe dit gekoppeld kan worden aan de juiste werkgever.
In haar woorden: ‘Oog Voor Talent is pas tevreden als jij een baan hebt gevonden!’

Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. In verband met een maximumaantal (RIVM-maatregel) graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..