Gaat niet door: Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden

Gaat niet door: Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden
Van Di 02 Jun 10:00 tot Di 02 Jun 12:00
Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden
Bibliotheek Oss organiseert maandelijkse bijeenkomsten voor werkzoekenden. Het gaat om het landelijke concept Walk&Talk dat elke eerste dinsdag van de maand georganiseerd wordt.

Walk&Talk wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. Deelnemers krijgen tips om dit goed aan te pakken. Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier om te solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

De bijeenkomst is steeds van 10.00 tot 12.00 uur en is gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voorlopig geen bijeenkomsten
De komende tijd gaan de bijeenkomsten van Walk&Talk Oss helaas niet door. Voor werkzoekenden die graag actief willen blijven, zijn er bijeenkomsten online. Tijdens deze meetings krijg je informatie, inspiratie en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Alle informatie is te vinden op www.levendesollicatiegids.nl. JobOn (voorheen De Broekriem) biedt ook online trainingen en webinars. Kijk op www.jobon.nl voor meer informatie.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Evenementen herhalingen