Officiële heropening Bibliotheek Heeswijk-Dinther

Officiële heropening Bibliotheek Heeswijk-Dinther
Van Vr 17 Jan 10:00 tot Vr 17 Jan 11:00

De afgelopen maanden heeft bibliotheek Heeswijk-Dinther een flinke opknapbeurt gekregen. De bibliotheek ziet er nu wat anders uit dan voorheen: nieuwe meubels, een andere inrichting van de collectie, meer studieplekken en een (wand)tapijt van kenmerkende plaatsen en gebruiken uit Heeswijk-Dinther behoren tot de veranderingen.

Burgemeester Moorman
Op vrijdag 17 januari 2020 wordt de heringerichtte bibliotheek feestelijk geopend door burgemeester Moorman.

Feestelijke week
In de week na de opening vinden er verschillende, feestelijke activiteiten plaats waarbij u van harte welkom bent.

20 januari - Leesadvies en Gedichten
Op maandag 20 januari kan je gratis leesadvies krijgen van onze boekenapotheker, Rianne Vermeulen, van 14.30-15.30. Vanaf 18:30 leest dichter Hans Manders voor uit eigen werk.

Woensdagmiddag 22 januari - Proefzitten studieplekken
Jongeren mogen komen ‘proefzitten’ en de nieuwe studieplekken uitproberen. Natuurlijk met iets lekkers en een leuke attentie.

Woensdagavond 22 januari - Pyjamaparty
Voor peuters en kleuters begint woensdagavond om 18:15 een pyjama-party waarbij voorgelezen wordt uit het boek ‘Moppereend’. Voor deze activiteiten geldt dat het niet nodig is om je van tevoren op te geven.

Donderdag 23 januari een extra editie Boek & Babbel
Désirée de Rooij | 14.30-15.30 | Bibliotheek Heeswijk-Dinther.

Vrijdag 24 januari - Kindercollege over Griezels en Mysteries

Op vrijdag 24 januari geeft Curiosityworld van 15:30 tot 17:00 een gratis toegankelijk kindercollege over Griezels en Mysteries voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je kunt je voor dit college opgeven door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen