Gezocht! Leden voor het jongerenpanel van jouw bibliotheek!

Gezocht! Leden voor het jongerenpanel van jouw bibliotheek!
Van Do 23 Jan 18:00 tot Do 23 Jan 20:00
De bibliotheek is op zoek naar jonge mensen tussen de 15 en 25 jaar met een frisse blik voor het nieuwe jongerenpanel. Waarom? Om de bibliotheek nog meer een plek van en voor jongeren te maken.

Wat doet het jongerenpanel?
Het jongerenpanel is een gemotiveerde groep die coaching en ondersteuning krijgt van de bibliotheek. Maar vooral ook een groep jonge mensen waarin iedereen zijn eigen interesses, hobby’s en talenten kan inzetten voor andere jongeren. Samen met professionals van de bibliotheek gaan zij evenementen bedenken en organiseren voor de bibliotheken in de gemeenten Oss, Uden, Meierijstad, Landerd en Bernheze. Evenementen die actueel en prikkelend zijn! Evenementen door en voor jongeren. Ze mogen meepraten, meedenken, maar vooral meebeslissen over allerlei dingen die in de bibliotheek gebeuren.

Dus, wil jij een plaatsje in ons jongerenpanel? Mail dan de tekst IK DOE MEE! naar Evi Savelkouls via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je Evi mailen. We komen voor het eerst bij elkaar op donderdag 23 januari om 18.00 uur in de bibliotheek Uden. En er is pizza!

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen