Expositie van de KunstfabriekOss

Expositie van de KunstfabriekOss
Van Ma 02 Dec 13:00 tot Zo 12 Jan 16:00
Atelier KunstfabriekOss sluit feestjaar af met slot-expositie in de Bibliotheek Oss, te zien van maandag 2 december tot en met zondag 12 januari

KunstfabriekOss
In maart 2019 bestond KunstfabriekOss precies 20 jaar. Dit werd het afgelopen jaar goed gevierd met verschillende exposities bij het Raadhuis Ravenstein, Acropolis Megen, Brabant Zorg en Gemeentehuis Oss. Daarnaast was er nog een feestelijke deelname aan de Halfvastenoptocht en gingen alle kunstenaars met hun begeleiders op jubileumvakantie bij vakantiepark Dierenbos.

Het feestelijke jubileumjaar wordt afgesloten met een kleurrijke slot-expositie in de Bibliotheek Oss. Er zijn verschillende kunstwerken te zien zoals schilderijen, keramiek en vrije werkstukken gemaakt van papier maché en stof. Ook kunt u foto’s bekijken van de afgelopen jaren van de makers en hun werkwijze in het atelier.

Wat is KunstfabriekOss?
KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk atelier aan het St. Barbaraplein in Oss. Hier werken 39 kunstenaars met een verstandelijke-, of meervoudige beperking die met hun creatieve talenten de mooiste werkstukken maken. De kunstenaars worden uitgedaagd met eigen ideeën te komen en deze ook zelf uit te werken. Ze werken met verschillende materialen en technieken. Er wordt gewerkt met schilder- en tekentechnieken, mozaïek, beeldhouwen, vilten, papier-maché of keramiek. Ook muziek en toneel behoren tot de mogelijkheden.

De tentoonstelling is van maandag 2 december tot en met zondag 12 januari te zien tijdens openingsuren van de bibliotheek Oss.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen