Vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd
Van Zo 05 mei 16:00 tot Zo 05 mei 19:00

Op zondag 5 mei vieren we 75 jaar Bevrijding in Meierijstad met een Vrijheidsmaaltijd op de Markt in Veghel. 150 gasten genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Meierijstad
Dit jaar vieren we in Meierijstad 75 jaar Bevrijding. Er zijn veel activiteiten georganiseerd dit jaar. Bibliotheek Meierijstad organiseert in samenwerking met de Sligro en enkele lokale ondernemers een Vrijheidsmaaltijd aan de Markt in Veghel.

De Vrijheidsmaaltijd
Van 16.00 tot 19.00 uur dineren we in de buitenlucht en zal er een opening zijn door de burgemeester. De maaltijd zal verder opgeluisterd worden door het koor Love4Music en ludieke tafeldames. Daarnaast is er een boekpresentatie door Miriam Storck en gaan we samen in gesprek over de foto’s van Johan van Eerd en teksten van Heemkundekring Vehchele die op de tafels liggen.

Deelnemen
Deelnemen aan deze maaltijd is gratis en kan door een bericht te sturen naar Marieke Jacobs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw bericht waarom u erbij wilt zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang.

Bij slecht weer zal de Vrijheidsmaaltijd binnen in de Bibliotheek worden gehouden.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen