Kerstverhalen in de Bibliotheek Veghel *GAAT NIET DOOR*

Kerstverhalen in de Bibliotheek Veghel  *GAAT NIET DOOR*
Van Wo 23 Dec 10:00 tot Wo 23 Dec 10:45

Tijdens de Kerstvakantie zijn er extra voorleesdagen in de Bibliotheek Meierijstad. We lezen een mooi verhaal en trakteren op iets lekkers. Op woensdag 23 december en woensdag 30 december zijn alle kinderen tot en met 7 jaar welkom in de Bibliotheek Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode.

  • 10.00 uur tot 10.45 uur - Veghel
  • 11.30 uur tot 12.15 uur - Schijndel
  • 14.00 uur tot 14.45 uur - Sint Oedenrode

Leesplezier
“Leesbevordering is de basis van ons werk” aldus Gertrude van den Elzen, Strategisch manager Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Het is onder andere goed voor de taalontwikkeling, je inlevingsvermogen en fantasie. Gertrude vertelt verder: “Wanneer wij ons programma gaan maken is leesbevordering onze hoofdpijler.” We willen de kinderen laten genieten van het lezen en voorlezen, een moment van ontspanning bieden. Een mooier moment dan Kerst kun je niet bedenken.

Gratis aanmelden
Voorlezen is op woensdag in de Kerstvakantie van 10.00 uur tot 10.45 uur, je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Janneke van Hemmen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij de balie van of bellen naar de betreffende locatie.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen