Walk & Talk - gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Bibliotheek Veghel

Walk & Talk - gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Bibliotheek Veghel
Van Wo 10 Feb 09:30 tot Wo 10 Feb 11:00

Bibliotheek Veghel start woensdag 14 oktober 2020 met Walk & Talk: een maandelijkse, openbare netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Iedereen die van baan wil veranderen, een andere carrière nastreeft of op zoek is naar inspiratie om zich verder te ontwikkelen, kan tijdens de Walk & Talk met andere werkzoekenden praten, hun netwerk uitbreiden en het aan elkaar en gastsprekers vragen.

Serhan Yılmaz, HR adviseur en een ervaren gastspreker met uitgebreide kennis van werving en selectie, is woensdag 14 oktober aanwezig en geeft advies om succesvol te solliciteren. Meegenomen CV’s worden gecontroleerd en werkgerelateerde vragen beantwoord.

Netwerkbijeenkomst Walk & Talk
Vanaf oktober hebben werkzoekenden de gelegenheid om elke tweede woensdag van de maand van 09.30 tot 11.00 bijeen te komen om met elkaar te praten en van elkaar te leren tijdens de zoektocht naar werk. In een fijne en leerzame omgeving zal er telkens weer de mogelijkheid zijn om ervaringen en praktische tips uit te wisselen met elkaar over het vinden van een geschikte baan.

Praktische informatie:
Deelname is, net zoals de koffie en thee, gratis en iedereen die werk zoekt kan mee te doen. Vooraf aanmelden is nodig, zodat we ons goed kunnen houden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Dit kan door een e-mail te sturen naar: Handan van der Meulen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of door te bellen naar de Bibliotheek (0413-342705).

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen

Evenementen herhalingen