afgelast: Peuteruurtje in bibliotheek Schijndel

afgelast: Peuteruurtje in bibliotheek Schijndel
Van Wo 25 Maa 10:00 tot Wo 25 Maa 11:00

In verband met het coronavirus zijn al onze activiteiten afgelast.

Peuteruurtjes in Meierijstad

Peuteruurtje
Voorlezen is fijn voor kinderen én ouders. Daarnaast is het niet alleen leuk, maar ook belangrijk! Het vergroot het leesplezier, stimuleert de taalontwikkeling en het helpt kinderen de wereld om hen heen beter te begrijpen. Daarom biedt de Bibliotheek Meierijstad het Peuteruurtje: maandelijks een leuke en leerzame activiteit voor peuters. Kinderen genieten van een prentenboek, knutselen samen en zingen liedjes. Gezellig met andere peuters, ouders en opa’s en oma’s. Het Peuteruurtje is bedoeld voor kinderen vanaf twee jaar, maar broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom!

Kom ook!
In bibliotheek Veghel en Schijndel vindt het Peuteruurtje iedere laatste woensdag van de maand van 10.00 - 11.00 uur plaats. In Sint-Oedenrode op hetzelfde tijdstip op iedere laatste vrijdag van de maand. Bekijk ook onze agenda voor alle exacte data. Entree is gratis en aanmelden niet nodig.

Leuk extraatje: peuters krijgen een stempelkaart bij het Peuteruurtje. Bij ieder bezoek mogen ze een stempel zetten. Bij een volle kaart mogen de kinderen een vingerpoppetje uitkiezen, waarmee ze de verhalen van de prentenboeken thuis na kunnen spelen.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen