Training: verbeter uw spelling

Training: verbeter uw spelling
Van Ma 02 Maa 19:30 tot Ma 02 Maa 21:00

Op 2 maart gaat de training 'Verbeter uw spelling' van ONS Welzijn van start in Bibliotheek Veghel. De training is een opfriscursus spelling om deelnemers meer zelfvertrouwen te geven in het schrijven. De training bestaat uit vijf lessen op de maandagavonden 2, 9, 16, 23 en 30 maart, steeds van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Veghel. De kosten voor deelname zijn € 15.

Eenvoudig en rustig
Weggezakte kennis ophalen is vaak genoeg om meer plezier in het schrijven te krijgen. Deelnemers krijgen eenvoudige en rustige uitleg over de belangrijkste zaken zoals werkwoordspelling (de d’s en t’s en de dt’s). Ook is er voldoende ruimte voor eigen vragen. Twee ervaren docenten, met veel kennis van schrijven en onderwijs, verzorgen de lessen.

Informatie en aanmelden
Belangstellenden kunnen voor vragen of aanmelden contact opnemen met Andrea Olfen, sociaal werker van ONS Welzijn. Dat kan van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 06-57443759 en via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen