GEANNULEERD: Auke Kok over Johan Cruijff, de biografie

Selecteer toegangsbewijzen

GEANNULEERD: Auke Kok over Johan Cruijff, de biografie
Van Do 12 Maa 20:00 tot Do 12 Maa 22:00

In verband met het coronavirus is deze activiteit geannuleerd. Wij gaan een nieuwe datum prikken en houden u op de hoogte. Uw kaartje blijft dus geldig. Wilt u liever uw geld terug, neem dan contact op met de bibliotheek.

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers.

Tijdens deze avonden vertellen schrijvers over hun werk en lezen voor. Sommige schrijvers worden geïnterviewd. Er is altijd gelegenheid om zelf vragen te stellen. Vaak is een boekhandel aanwezig om boeken te verkopen, maar je mag ook een eigen boek meenemen om te laten signeren.

Auke Kok
Auke Kok is historicus, schrijver en journalist. Johan Cruijff, de biografie beschrijft Cruijffs levensverhaal als een schelmenroman over een volksjongen die uitgroeit tot een mondiaal fenomeen. Het boek toont wie Johan Cruijff écht was, hoe hij zijn enorme invloed vormgaf, hoe de briljante, maar aanvankelijk te magere en nerveuze 'Jopie' zich de reputatie van vernieuwer kon verwerven, van betweter, weldoener en van inspirator van miljoenen over de hele wereld.

Bibliotheek Veghel organiseert deze avond in samenwerking met Boekhandel Schellen en staat in het teken van de 85ste Boekenweek: rebellen en dwarsdenkers.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen