Auke Kok over Johan Cruijff, de biografie

Selecteer toegangsbewijzen

Auke Kok over Johan Cruijff, de biografie
Van Do 12 Maa 20:00 tot Do 12 Maa 22:00

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers.

Tijdens deze avonden vertellen schrijvers over hun werk en lezen voor. Sommige schrijvers worden geïnterviewd. Er is altijd gelegenheid om zelf vragen te stellen. Vaak is een boekhandel aanwezig om boeken te verkopen, maar je mag ook een eigen boek meenemen om te laten signeren.

Auke Kok
Auke Kok is historicus, schrijver en journalist. Johan Cruijff, de biografie beschrijft Cruijffs levensverhaal als een schelmenroman over een volksjongen die uitgroeit tot een mondiaal fenomeen. Het boek toont wie Johan Cruijff écht was, hoe hij zijn enorme invloed vormgaf, hoe de briljante, maar aanvankelijk te magere en nerveuze 'Jopie' zich de reputatie van vernieuwer kon verwerven, van betweter, weldoener en van inspirator van miljoenen over de hele wereld.

Kaartverkoop
Kaarten: € 10,-
Kaarten met korting: € 7,-
Leden van de Bibliotheek en CJP-leden kunnen in de voorverkoop kaarten kopen voor € 7,- per stuk.
Kaarten zijn online te koop en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

 

Bibliotheek Veghel organiseert deze avond in samenwerking met Boekhandel Schellen en staat in het teken van de 85ste Boekenweek: rebellen en dwarsdenkers.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen