GEANNULEERD Tussen de regels: Jaap Robben

Selecteer toegangsbewijzen

GEANNULEERD Tussen de regels: Jaap Robben
Van Do 28 Nov 20:00 tot Do 28 Nov 22:00

Helaas is de lezing van Jaap Robben geannuleerd in verband met ziekte. Begin 2020 zal er een nieuwe datum gepland worden.

Kaarten kunnen gebruikt worden voor de nieuwe datum of terug gebracht worden.

 

In Bibliotheek Veghel is donderdag 28 november een literaire lezing van Jaap Robben, in samenwerking met Boekhandel Schellen.

Jaap Robben
Jaap Robben (1984) veroverde de lezer met zijn romandebuut Birk. Inmiddels verschijnen zijn boeken in tien talen. Birk werd bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Publieksprijs en de ANV Debutantenprijs. Er wordt gewerkt aan een verfilming. Ook Jaap Robbens poëzie, verhalen en prentenboeken voor kinderen worden door een groot lezerspubliek omarmd.

Zomervacht
Het nieuwste boek van Jaap gaat over de dertienjarige Brian die bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan woont. Broer Lucien is verstandelijk en fysiek beperkt. Hij woont in een instelling. Door een renovatie tijdens de zomer vangen zijn vader en Brian hem tijdelijk op. Zomervacht is een boek over een gezin met een kras.

Lezen?
Reserveer het boek hier, lees het e-book via de Online Bibliotheek of geniet van het luisterboek in de app LuisterBieb. Ook Birk is verkrijgbaar als boek, e-book én luisterboek.

Kaartverkoop
Kaarten zijn 7 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden. Kaarten zijn online te koop en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen